Justus International

Justus Turkey is een gerenommeerd internationaal incasso- en juridisch adviesbureau, onderdeel van de Justus International Group. Onze missie is wereldwijd bij organisaties de uitvoering van hun incasso te helpen verbeteren  en hun aantal schulden te verlagen. Wij bieden onze diensten voornamelijk aan Europese organisaties, voornamelijk in Nederland, Belgie en  Duitsland. Voor de uitvoering van de incasso’s en juridische diensten maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk in Turkije, Marokko, Bulgarije, Griekenland, Polen en Roemeni?.

Naast incasso heeft Justus International afdelingen die zich bezighouden met wettelijke terugwinning en solvabiliteitsbeheer. De onderzoeksafdeling van Justus International houdt zich bezig met opsporing, bedrijfsrapporten, screeningrapporten en industriele onderzoeken.

Justus International hanteert bij de uitvoering van zijn diensten hoge ethische en professionele normen en doet er alles aan een zaak naar wens van de cli?nt op te lossen, ons uitgangspunt hierbij is een snelle afhandeling tegen redelijke tarieven.
 Copyright © 2003 Justus-Turkey.com All rights reserved Websayfa